Om oss

Murmester med over 30års erfaring innen bygg og anleggsbransjen

JS Takst AS

JS Takst AS er en takstbedrift fra Hønefoss. Nedslagsfelt er det sentrale østlandsområdet. 

Daglig leder har utdanningen fra byggmesternes takserings forbund og Mesterskolen. Har mesterbrev i murerfaget og  over 30 års erfaring i byggebransjen med blant annet oppføring av boliger, prosjekter og rehabiliteringsarbeider.

Oppdrag utføres med høy yrkesstolthet  – som gir gode forutsetninger for at kundens trygghet blir ivaretatt i alle sammenhenger.

Som takstbedrift jobbes det aktivt med å utvikle og opprettholde den nødvendige kompetansen på de tjenestene som tilbys.

JS takst AS samarbeider med andre BMTF takstmenn i nærområdet fra Hønefoss, Jevnaker og Brandbu. Dette gjør at det hele tiden er en takstmann som kan steppe inn for en annen hvis det skulle være behov. I tillegg utfyller vi hverandre med fagkunnskap, erfaringer og spesialisering.

Jonny Sandnes Portrett

Jonny Sandnes

Daglig leder, murmester og takstmann.

Klatret karrierestigen i byggebransjen og har jobbet i byggebransjen siden 1991.
Startet som murer men har også annen erfaring innenfor byggebransjen som, jernbinder, forskalingssnekker, betongarbeider, tømrer, maler, rørlegger, maskinfører, lastebil og kranfører.
Har løst mange spennende prosjekter med mye variasjon og utfordringer.  
Har ledet flere rehabiliteringsprosjekter og nybygg for både privat og offentlig sektor. 
Er løsningsorientert med gode IT ferdigheter og en driver for å levere prosjekter med gode resultater, HMS, KS og fremdrift. Trives veldig godt å jobbe med mennesker og er en positiv, livlig, pålitelig teamarbeider og leder med tonnevis av erfaring i posen. 

Min erfaringen medfører gode og tydelige rapporter og en trygghet for deg som kunde.

Se vedlagt link til Linkedin for mere informasjon og CV

Linda Sandnes

Deltidsansatt kontormedarbeider som tar seg av reklame, fakturering og  forefallende kontorarbeid.  Linda har erfaring fra butikkhandelen og var i flere år daglig leder for kjedene  Nille og Europris i Hønefoss.

Ta kontakt for et uforpliktet tilbud

Vi setter pris på gode samtaler og ønsker å tilby deg våre tjenester på en uforpliktende måte. Enten du ønsker å utforske mulighetene våre eller bare vil slå av en prat, er vi her for deg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle