BMTF

Byggmestrenes Takseringsforbund

Om BMTF

Byggmestrenes Takseringsforbund organiserer hovedsakelig takstmenn med mesterbrev i byggfag. Forbundets uttalte mål er en reell kompetanseheving av tilstandsanalyse av norske hjem i tråd med skjerpede retningslinjer internt i bransjen, som også forventes fulgt opp av myndighetene.

For BMTF er det viktig at forbrukerne vet hva de får når de kjøper bolig, og samtidig at alle involverte parter skal kunne føle seg trygge på at rapportene er utført av fagfolk. Rapportene skal være tydelige og enkle å forstå for den som leser de, enten det er advokater, fagpersoner eller en helt alminnelig førstgangskjøper. Disse tilnærmingene vil bidra til å redusere dagens konfliktnivå i eiendomsbransjen. 

Eierskifterapport

Eierskifterapport™ er tilstandsrapporten med faglig rammeverk som benyttes ved boligsalg i Norge. Dette er rapporten enhver kjøper og selger bør kreve ved en bolighandel – Ikke mere, ikke mindre.

Rapporten er enkel, men likevel en grundig tilstandsrapport som tar utgangspunkt i avhendingsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres som regel grundigere undersøkelser der det erfaringsmessig oppstår konflikter mellom kjøper og selger.

I og med at det kun er fagfolk som kan utføre denne rapporten vil den mest sannsynlig fremstå som den grundigste og tryggeste rapporten i markedet.

Rapportene leveres kun av takstmenn tilknyttet BMTF.

Ekte fagfolk!

Link til BMTF sin hjemmeside

Ta kontakt for et uforpliktet tilbud

Vi setter pris på gode samtaler og ønsker å tilby deg våre tjenester på en uforpliktende måte. Enten du ønsker å utforske mulighetene våre eller bare vil slå av en prat, er vi her for deg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle